رب‌های خانگی که بوی‌اش تا چند کوچه آن‌طرف‌تر می‌رود و ردش، نوستالژی کودکی و حیاط بزرگ خانه‌های ویلایی است. فوت و فن‌های رب خانگی اما اگر رعایت شود، سختی‌اش را به جان می‌خرید و دیگر از رب‌های کارخانه‌ای استفاده نمی‌کنید.

رب‌هایی خانگی که قطعا طعم و مزه غذا را چندین برابر لذیذ می‌کنند.

مواد لازم:

نمک: ۴۰ گرم

روغن مایع: ۱۰۰ گرم

آب: ۲ کیلوگرم

گوجه فرنگی: ۱۰ کیلوگرم

طرز تهیه و دستور پخت:

ادامه مطلب

فوت‌وفن‌های درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی؛ سخت اما سالم و جذاب

فوت و فن‌های درست کردن چلو مرغ مجلسی و رستورانی

خانگی ,گوجه ,کیلوگرم ,رب‌های ,فرنگی ,رب ,گوجه فرنگی ,خانگی که ,گرم روغن ,روغن مایع ,۴۰ گرم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مباهله شیعه با وهابیت و اهل سنت ، مولوی ها ماموستا ها اگر جرات دارید تشریف بیارید.دفع شر جن و همزاد باطل السحر قوی و مجرب بسم الله الرحمن الرحیم بدون شرح ... Ž Andisheh fanusrayanehj مهندس عزت اله قائدی مبین دلربایی Basu CE دلتنگي