زرشک‌پلو جزو غذاهایی است که معمولا کسی دست رد به سینه‌اش نمی‌زند؛ هم خوش‌طعم است هم راحت پخته می‌شود و دردسری ندارد.

علاوه بر این مرغ را می‌شود متناسب با هر سلیقه و ذائقه‌ای طعم‌دار کرد و روش پخت جدیدی برای آن در نظر گرفت. هم می‌شود آن را آب‌پز کرد هم می‌شود سرخ کرد هم می‌شود به شکل تنوری درست کرد. با این حال نکته مهم این است که مرغ را چطور طعم‌دار کنیم تا طعم بی‌نظیر و متفاوتی داشته باشد.

ادامه مطلب

فوت‌وفن‌های درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی؛ سخت اما سالم و جذاب

فوت و فن‌های درست کردن چلو مرغ مجلسی و رستورانی

هم ,می‌شود ,مرغ ,درست ,طعم‌دار ,شکل ,هم می‌شود ,کرد هم ,است که ,مرغ را ,این حال

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

every thing مرجع رسمي معرفي شرکت توليد محتوا و نحوه توليد محتوا نمونه سوالات استخدامی کاغذهای ریخته و تلمبار شده مدرسه ایرانی و اسلامی aromatikplus راهنمای شهر شیراز مشاوره برندینگ | مشاوره برندسازی | مشاوره تبلیغات سفارش طراحی انواع وب سایت مجید عزیزی